IRON & INK TATTOO
Aalborg

Velkommen til Iron & Ink i hjertet af Aalborg by.

I vores 300 m2 studie, der ligger tilbagetrukket fra strøget, har vi bygget det ultimative univers for både vores kunder og artister.
Når du træder ind i det nordiske inspireret store og åbne lokale, møder vi dig i receptionen og byder dig velkommen. Vi står altid klar med en kop kaffe, gode råd, vejleding og svar på alle de spørgsmål du måtte have.
Skulle du ende med at stå i vinduet og sumrer over placeringen på din tatovering – så husk endeligt nyde havudsigten som vi selv er meget forelsket i.

Vores marmor desk er altid pyntet op med frisk frugt – og byder ind til en konsultation eller dialog omkring dit næste projekt.
Inde i selve studiet har vi skabt en hyggelig atmosfære hvor dynamikken mellem rå jern, egetræ pg beton danner rammerne for en gennemsigtighed der afsløre den høje hygiejne. Newyorkervægge, der er blevet et kendetegn for vores unikke indretning står også solidt og afskiller de forskellige områder.
Du befinder dig nærmest i en taglejlighed med de skråvægge – men loftet har fået en unik overflade som du nemt kan ende med at fordybe dig i under en lang session.. De 9 stationer optages af talentfulde og dedikerede kunstnere, der hver især er specialiserede inden for 2-3 genrer.

Åbningstider

Mandag – Lukket

Tirsdag – 09-16

Onsdag – 09-16

Torsdag – 09-16

Fredag – 09-16

Lørdag – 09-14

Søndag – Lukket

Iron & Ink Tattoo Aalborg

 

Ved Stranden 11D, 3.th, 9000 Aalborg

Inspiration til

Din næste?

Mangler du en smule inspiration til din næste tatovering? Så tag et kig på siden her, hvor vi har samlet et udvalg af vores favorit tatoveringer

Følg med på

Instagram

Få et indblik i dagligdagen hos Iron & Ink. Her finder du alt fra spændende nyheder til gode tilbud. Følg med på Iron & Ink Tattoo Studios Instagram