IRON & INK TATTOO
Aarhus

Velkommen til Iron & Ink midt i Aarhus by. I den store bygning på Vesterbro Torv gemmer vi os på anden sal, hvor vores 600m2 kunstneriske hule åbner for en privat og intim tatoverings oplevelse med dig i fokus.

Den store reception byder dig velkommen og vi står altid klar med en kop kaffe, gode råd, vejleding og svar på alle de spørgsmål du måtte have. Det store højbord er altid pyntet med frisk frugt og poolbordet er til fri afbenyttelse, mens du venter på at komme til.

Når du træder ind i selve studiet overfaldes du nærmest af betonsøjler, rå mursten, og de newyorkervægge der er blevet et kendetegn for vores unikke indretning. Der er højt til loftet og akustikken er så fantastisk, at det overhovedet ikke kan mærkes, når 14 stationer er taget i brug på en travl dag i studiet. De 14 stationer optages af talentfulde og dedikerede kunstnere, der hver især har specialiseret sig inden for 2-3 genrer.

Åbningstider

Mandag – 09-16

Tirsdag – 09-16

Onsdag – 09-16

Torsdag – 09-16

Fredag – 09-16

Lørdag – Efter aftale

Søndag – Lukket

Iron & Ink Tattoo Aarhus

 

Vesterbro Torv 3, 2. th. – 8000 Aarhus C

Inspiration til

Din næste?

Mangler du en smule inspiration til din næste tatovering? Så tag et kig på siden her, hvor vi har samlet et udvalg af vores favorit tatoveringer

Følg med på

Instagram

Få et indblik i dagligdagen hos Iron & Ink. Her finder du alt fra spændende nyheder til gode tilbud. Følg med på Iron & Ink Tattoo Studios Instagram