Halloween Tatoveringer

Tjek disse uhyggelige designs ud – hvis du tør!

Halloween er en højtid, der bliver fejret hvert år den 31. oktober.

Halloween er blevet så populært, at nogle mennesker vil fejre denne uhyggelige sæson, ikke kun med fantastiske og udførlige kostumer, men også med fantastiske Halloween-tatoveringer.

Hvis du er en af dem, der elsker uhyggelige tatoveringer eller blot er nysgerrig efter uhyggelige designs, viser vi dig nogle ideer, som kan inspirere dig til denne spændende højtid.

halloween tatovering

Hvad er Halloween egentlig?

Halloween opstod for mere end 2000 år siden, med den gamle keltiske festival Samhain, hvor folk tændte bål og bar kostumer for at afværge spøgelser.

Samhain markerede afslutningen på sommeren og høsten og begyndelsen på den mørke, kolde vinter – en tid på året, der ofte var forbundet med menneskelig død.

I det ottende århundrede udpegede pave Gregor III den 1. november som en tid til at ære alle helgener. Snart inkorporerede Allehelgensdag nogle af Samhains traditioner.

Populære Halloween-tatoveringsmotiver

Halloween-tatoveringer er typisk forbundet med græskar, kranier, sugar skulls eller noget, der ser uhyggeligt ud.

Nu om dage kan vi også finde motiver, der stammer fra gyserfilm, serier (som den populære kastanjemanden) eller gyserfortællinger.

Herefter viser vi nogle af de mest populære Halloween-designs i tatoveringsverdenen: “El dia de los muertos” og almindelige kranier:

– El dia de los muertos (De Dødes Dag)

De Dødes Dag (Dia De Los Muertos) er en to-dages ferie, der genforener levende og døde. Familier laver offeringer (ofrendas) for at ære deres afdøde familiemedlemmer.

De Dødes Dag er en sjælden højtid til at fejre døden og livet. Sorg udveksles til fest – ulig enhver anden højtid.

Calaveras (kranier/sugar skulls) er uundgåelige under De Dødes Dag.

Calaveras, eller sugar skulls, er dekorative kranier, der normalt er håndlavet af enten sukker, kaldet Alfeñiques, eller ler, som bruges i den mexicanske fejring af De Dødes Dag.

I det følgende kan du se et par El Dia de los Muertos tatoveringsdesign lavet af vores talentfulde kunstnere:

dia de los muertos tattoo

Tør du få en af disse tatoveringer? Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med din nye skræmmende/rædselsvækkende halloween-tatovering 🎃

– Kranier / Skulls

Kranier er et foretrukket motiv i alle tatoveringer. Selvom deres betydning åbenlyst forholder sig til døden, har kranier andre positive betydninger bag:

Dødens frygtløshed

Hvis du har en kranietatovering, vil du højst sandsynligt gerne vise folk og dig selv, at du ikke er bange for døden.

Genfødsel

Kraniet repræsenterer, hvordan en nærdødsoplevelse kan have rørt dit liv og fået dig til at føle genfødt.

Ær en elsket

I denne type tatoveringer kan du tilføje designelementer og få kraniet tatoveret på en måde der minder dig om en elsket person i dit liv og derved ære deres minde.

Se nogle tatoveringsdesigns af kranier udført i vores studier:

Skull tatovering

Andre Halloweenmotiver

Som nævnt ovenfor kan Halloween-tatoveringer være næsten alt, der inspirerer frygt eller der er på en eller anden måde relaterer til det uhyggelige og uhyggelige ting.

Tjek nogle unikke uhyggelige tatoveringsdesign – hvis du tør 😉

Blackwork

hannya mask tatovering

halloween tatoveringer

Vil du gerne have en halloween/skræmmende tatovering? Udfyld vores kontaktformular eller kontakt os på vores sociale medier, så hjælper vi dig gerne med din nye tatovering 🎃

Opsummering

Halloween er en af de sjoveste højtider at fejre.

Selvom det relaterer sig til døden og de kommende mørke vinterdage, en det en højtid, som folk fejrer med glæde, fest og hygge.

Som bevis på, at folk gør Halloween til en positiv fejring, kan vi se, at “skræmmende” eller såkaldte “halloween-tatoveringer” bliver mere populære.

Vi håber, at nogle af vores designs har inspireret dig til din næste uhyggelige tatovering, og at du vil bruge dette blogindlæg som reference i fremtiden!

Kontakt info

- Kontakt os

Iron & Ink Tattoo Studios ApS

CVR-nummer: 36727527

Adresse: Torvegade 17, 2 sal, 7100 Vejle