Jomfrurejsen

Min første tatovering

At tage det første skridt, og henvende sig omkring sine ideer, ønsker og drømme, når det kommer til tatoveringer, kan være utroligt svært, grænseoverskridende og mest af alt en helt ny verden man træder ind i, med begreber, processer og rutiner som man slet ikke kender til, som tatoverings jomfru.

Jeg har dagligt utallige henvendelser, hvor iblandt mange af disse kommer fra tatoverings-jomfruer, som føler sig på usikker grund, og ikke har nogen ide om hvad der venter dem derude.

Det ofte stillede spørgsmål: ”hvordan er processen”

Af den årsag har jeg valgt at lave den ”ultimative” tattoo-jomfru guide, så man kan klædt på til sin første kontakt, og besøg hos os.

Det eneste man forlader et tattoostudie med, udover sin tatovering, er oplevelsen.
Dette er en faktor vi sætter i højsædet, således at vores gæster ikke blot tager hjem med en smuk tatovering, men også et godt minde.

Den første kontakt, samt introduktion af ideen – udgangspunkt.

Når du tager første kontakt – uanset om det er pr besked/mail, telefon eller personligt fremmøde, så sørg for at have gjort nogle tanker omkring følgende

– Motiv/tema
– Stilart
– Budskab
– Størrelse
– Placering
– Budget

Følgende punkter bliver udgangspunktet i valg af artist fra studie/managers side.
Men også fundamentet for dit kommende design.

Hos os er management teamet uddannet i alle artisternes forcer inden for stilart og tekniske kompetencer, hvilket sikre at vi altid vælger den mest ideele artist til netop din opgave.

Når der er talt nærmere omkring projektet, og dine ønsker, vælger vi ud fra disse, den rette artist, og sørger for at lede efter en ledig dato i kalenderen, hvor du skal i den varme stol – inden opstart godkender du selvfølgelig det forberedte design.

Afhængig af hvor kompleks design og størrelse er, kan der være dialog omkring design fra du har henvendt dig og til datoen du bliver booket. Men oftest sørger vi for at udarbejde alt til dagen, og laver eventuelle rettelser inden opstart, for at undgå for mange indtryk, unødige ændringer og forvirringer.

Fastsættelse af dato, samt betaling af reservationsgebyr.

Når din tid er booket ind, skal der indbetales et reservations gebyr.
Reservations gebyret er for at sikre dit fremmøde til den booket til, og så artistens forberedte arbejde ikke er gået spildt.

Reservations gebyret kan indbetales via mobilepay, bankoverførsel eller direkte i studiet med kort/kontant.

Beløbet varierer fra 500-2000,- afhængig af prisestimatet der sættes for di projekt.
Booker du flere dage, lægges der et gebyr pr. dag man booker.

Beløbet fratrækkes selvfølgelig den samlede pris ved betaling på dagen.

 

Tjek vores studier her:

København / Aarhus / Aalborg / Vejle / Los Angeles

Fremmødet – husk at være forberedt.

Dagen er kommet. I dag er det din tur til at sidde i den varme stol.
Men hvad skal du huske?

Sørg for at have spist og drukket godt og rigeligt inden fremmøde
Medbring gerne noget sukkerholdigt drikke – Sodavand/Juice
Medbring gerne noget chokolade eller andet slik
Sørg for at have klædt dig, således at artisten kan komme let til det område der skal arbejdes på, uden at du ender med at fryse
Medbring eventuelt et headset, så du kan sætte det musik på der gør dig afslappet, eller kan se en film på din telefon, under en længere session.
Sørg for at have sovet godt, og nok inden du kommer, så du både fysisk og mentalt er klar til den behandling du skal udsætte din krop for. Det er hårdt for kroppen at ligge under en nål i flere timer, sørg for at være klar til det.
Vigtigst af alt, stil spørgsmål hvis du er i tvivl. Når det først går løs, er det svært at ændre noget som helst. Er du usikker, så snak med os – vi er her for at hjælpe dig igennem processen og give dig ikke bare en flot tatovering, men en ligeså dejlig oplevelse.

Alt afhængig af størrelse og omfang af tid der skal bruges på dit projekt, så sørg for at have strøm nok på din telefon, eller medbring en oplader.

Designet, størrelse og endelig pris fastsættes.

Alt afhængig af omfanget af design, størrelse og komplekset af din tatovering, kan følgende være varierende, især ifh.t stilart og artistens fremgangsmåde. Dog er det oftest således.

De helt små, og enkelte designs forbereder vi 90% af på dagen, således at du kan have mulighed for at være med indover eventuelle rettelser eller ændringer.

Mellem størrelse designs, i én A6-A5 om er ofte forberedt, hvor til størrelse kan tilpasses på dagen, og eventuelle rettelser kan foretages inden opstart.
Større designs som A4+ er oftest groft forberedt, og færdiggøres sammen med ejermanden, således at man får et udfald som også du er glad og tilfreds med.

Vi rådgiver dig altid mht. Størrelse og placering.
Med over 100 års erfaring sammenlagt sørger vi for at hjælpe dig med at vælge den rette størrelse, og anatomisk korrekte placering ifh.t dit projekt, hvis du skulle være i tvivl omkring mulighederne der skaber det bedste dynamiske flow.

Vi har altid talt med vores kunder om et prisestimat, et budget eller en prisramme, som projektet skal holdes indenfor, eller max ramme – Dog fastsættes den endelige og eksakte pris på dagen når alle detaljer, størrelser og design er på plads.

Vi stræber efter at klare betalingen inden opstart på alle opgaver, da vi oplever det giver en tryghed for at prisen forbliver som aftalt og uændret, selv hvis det tager lidt længere tid på dagen.

Hos os arbejde vi nemlig med faste priser, og ikke på tid.

Stencil påføres, tørres og nu går det løs.

Når designet er godkendt, og alle detaljerne er på plads, skal stencil udarbejdes.
En stencil er ”plantegningen” for din tatovering. Det er en blå lineære tegning af dit projekt, som giver artisten et billede af hvor linjer, skygger, lysfald og highlights skal være i din tatovering.

Stencil er fundamentet for at din tatovering bliver præcis som den skal være – og derfor er det vigtigt at den bliver lavet til perfektion. Dette kan i nogle tilfælde kræver flere forsøg og kræve noget tid.

Når denne er færdig, skal den på huden, hvor placeringen for tatoveringen er valgt.
Inden at man påføring skal huden steriliseres, og man sørger for at barbere området.

At påføre stencil skal gøres ligeså præcist som udførelsen af selve stencil.
Dette kan sagtens tage et par forsøg afhængig af størrelse og placering.
Men når stencil først er påført, har man mulighed for at se i spejlet hvordan det ca kommer til at se ud, inden vi går i gang. Den skal bare lige tørre – det tager 10-20 minutter.

Værsgo at tage plads i den varme stol.

Lige om lidt går det løs. Men det er vigtigt du slapper af.
Hvis du er nervøs, urolig og ikke trækker vejret dybt og roligt, er der mulighed for at du bevæger dig for meget til at der kan udføres en lige streg, og i værste fald, at du i panik og udmattethed besvimer.

Derfor er det vigtigt at du bevarer roen, og siger til hvis du har brug for pauser.
Resultatet af din tatovering hviler ikke kun på tatovørens tekniske evner, men ligeså meget på at du bevarer roen og ligger stille.

Stilarten udgør processen herfra.

Afhængig af stilarten, er processen varierende.

Oftest starter man med at lave de streger som danner rammer for projektet.
Efterfølgende skygger man, eller ligger farver i.
Smerten er meget varierende under begge processer, og forskellig fra person til person.
Dog gør det ikke mere ondt end du sagtens kan klare det.

Det færdige håndværk, billeder – vi pakker dig ind.

Når alle streger, skygger og farver er lagt, renser vi efter og sender dig ud til spejlet for at se det færdige resultat.

Inden vi pakker dig ind, skyder vi altid et par billeder af projektet.
Det er vigtigt for os at fange billederne i det rette lys, de rette vinkler og i sit rette element.
Når du forlader studiet er det ikke sikkert at vi ser dig igen, og billederne er det eneste vi kan bruge til at dokumentere vores portfolie – derfor er det vigtigt at vi får nogle gode billeder af det færdige værk.

Når det er gjort, så pakker vi tatoveringen ind i folie, og takker af for dit besøg og selskab.

Husk at passe på din tatovering.

Inden at vi sender dig afsted, sørger vi selvfølgelig for at vejlede dig igennem aftercare processen. Vi har forberedt en guide til hvordan du bedst muligt passer på din tatovering.
Skulle du have nogle spørgsmål, så står vi her for at hjælpe dig.

Der er mulighed for at købe alle de produkter der er nødvendige for at passe og pleje din tatovering på bedst mulig vis.
Vi forhandler alle produkter fra Sorry Mom i studiet, der iblandt et kit, med alt hvad du behøver.

Healingsprocessen er ligeså vigtig som udførelsen, så husk at passe godt på din nyeste investering i dig selv.

Dette er processen for hvordan vi arbejder, og hvad du kan forvente der sker fra du kontakter os, til du tager hjem med din nye tatovering, og forhåbentligt det vi stræber efter at give dig – en god oplevelse.

 

Vi glæder os til at se dig.