IRON & INK TATTOO
København

Velkommen til Iron & Ink i København.

Mellem Sjælør og Ny Ellebjerg station, lidt tilbagetrukket fra storbyens larm, finder du en 700 m2 kunstnerisk legeplads på første sal i den gamle sokkefabrik.
Den store reception byder dig velkommen og vi står altid klar med en kop kaffe, gode råd, vejledning og svar på alle de spørgsmål du måtte have. De store højborde er altid pyntet op med frisk frugt, og byder ind til en hyggelig snak om dit næste projekt.

Når du træder ind i selve studiet omringes du af betonsøjler, rå mursten, og de newyorkervægge, der er blevet kendetegn for vores unikke indretning. Der er højt til loftet i den gamle sokkefabrik, og akustikken er så god, at det ikke mærkes når 22 stationer er taget i brug på en travl dag i studiet. De 22 stationer optages af talentfulde og dedikerede kunstnere, der hver især har specialiseret sig inden for 2-3 genrer.

Inspiration til

Din næste?

Mangler du en smule inspiration til din næste tatovering? Så tag et kig på siden her, hvor vi har samlet et udvalg af vores favorit tatoveringer

Følg med på

Instagram

Få et indblik i dagligdagen hos Iron & Ink. Her finder du alt fra spændende nyheder til gode tilbud. Følg med på Iron & Ink Tattoo Studios Instagram

Links

Kontakt info

- Kontakt os

Iron & Ink Tattoo Studios ApS

CVR-nummer: 36727527

Adresse: Torvegade 17, 2 sal, 7100 Vejle