IRON & INK TATTOO
København

 

Velkommen til Iron & Ink Tattoo i København – nu på Amaliegade!

Vi er flyttet i nye hyggelige omgivelser, i nye renoverede lokaler på Amaliegade 36!
– Så vi glæder os derfor meget, til at byde dig velkommen, i vores fantastiske hjem –  midt i hjertet af København K!

Træd ind i vores skattekiste af kreativitet og lad dig forføre af atmosfæren i vores højtloftede kælder, hvor lyset strømmer ind fra de store vinduespartier. Det føles ikke som kælder, hvis vi selv skal sige det. Her er ikke blot plads til vores idérige team, men også til alle jer skønne sjæle, der overvejer at forvandle jeres tanker til varige kunstværker.

Vores nye sted oser mere af intimitet end nogensinde før, på den bedst mulige måde. Det er et sted, hvor du kan føle dig tryg og samtidig lade dig inspirere af de mange muligheder. Det er ikke bare en lokalitet, det er et fællesskab af passionerede sjæle, der brænder for at gøre din næste tatoveringsoplevelse til noget helt særligt.

I studiet byder vi dig velkommen, og vi er altid klar med en kop kaffe, gode råd, vejledning og svar på alle spørgsmål om tatoveringer – du måtte have.
Vores team er besat af talentfulde og dedikerede kunstnere, som hver især specialiserer sig i én eller flere genrer. Vi har, næsten med garanti, en kunstner der matcher dine ønsker og behov! Lad os sammen finde de bedste muligheder til netop dig og dit næste projekt! Hvad end det er stort eller helt småt, så er vi er her for at lytte, rådgive og skabe gode oplevelser sammen med dig.

Åbningstider

Mandag – 09-16

Tirsdag – 09-16

Onsdag – 09-16

Torsdag – 09-16

Fredag – 09-16

Lørdag – Efter aftale

Søndag – Lukket

Iron & Ink Tattoo København

 

Amaliegade 36, kld. tv.
1256 København K

Inspiration til

Din næste?

Mangler du en smule inspiration til din næste tatovering? Så tag et kig på siden her, hvor vi har samlet et udvalg af vores favorit tatoveringer

Følg med på

Instagram

Få et indblik i dagligdagen hos Iron & Ink. Her finder du alt fra spændende nyheder til gode tilbud. Følg med på Iron & Ink Tattoo Studios Instagram