IRON & INK TATTOO
København

 

Velkommen til Iron & Ink Tattoo i København.

Mellem Sjælør og Ny Ellebjerg station, lidt væk fra storbyens støj, finder du en 700 m2 kunstnerisk legeplads på første sal i den gamle sokkefabrik.
I vores tattoo studie i København byder den store reception dig velkommen, og vi er altid klar med en kop kaffe, gode råd, vejledning og svar på alle spørgsmål om tatoveringer – du måtte have. De store høje borde er altid dekoreret med gratis frisk frugt og inviterer dig til en afslappet snak om dit næste tattoo.
Når du kommer ind i selve studiet, er du omgivet af betonsøjler, rå mursten og New Yorker stilen, der er blevet kendetegnende for vores unikke indretning.
Loftet i den gamle sokkefabrik er højt, og akustikken er så god, at det ikke larmer, når 22 stationer er taget i brug på en travl dag i studiet.
De 22 stationer er besat af talentfulde og dedikerede tattoo artists, som hver især specialiserer sig i 2-3 genrer.

 

Iron & Ink tattoo København – Vores historie

Tre år efter vi åbnede vores første tattoo studie i Vejle, besluttede vi os for, at det var tid til at udvide til København. Derfor åbnede vi i 2013 vores første tattoo studie i hovedstaden med tre kunstnere. Med store ambitioner, en stor indsats og et dedikeret team skete der hurtigt meget, hvilket ændrede hele vores kurs og hastigheden i vores Københavnske satsning i tatoveringsbranchen.
I 2014 flyttede vi for første gang, i 2017 anden gang – og i 2018 åbnede vi vores anden afdeling i København på grund af øget aktivitet.
I midten af ​​2019 besluttede vi at fusionere butikkerne for at opretholde vores kreative kollektiv, hvilket konstant har resulteret i en fantastisk dynamik mellem kunstnerne, og som gør oplevelsen af ​​at være den store tattoo familie, som vi var blevet de sidste syv år i København, gennemført.
I dag huser vi 28 medarbejdere i København, hvor vi har bygget et tattoo studie på næsten 700 m2.
Vi er meget stolte over at sige, at vores tattoo studie i København betragtes som en af ​​de største i Europa.
Vi skaber rammen om din tatovering med et ønske om at kunne give kunderne den bedste oplevelse og kunstnerne de bedste betingelser.

Åbningstider

Mandag – 09-16

Tirsdag – 09-16

Onsdag – 09-16

Torsdag – 09-16

Fredag – 09-16

Lørdag – 09-14

Søndag – Lukket

Iron & Ink Tattoo København

 

Trekronergade 149B, 2500 København

Inspiration til

Din næste?

Mangler du en smule inspiration til din næste tatovering? Så tag et kig på siden her, hvor vi har samlet et udvalg af vores favorit tatoveringer

Følg med på

Instagram

Få et indblik i dagligdagen hos Iron & Ink. Her finder du alt fra spændende nyheder til gode tilbud. Følg med på Iron & Ink Tattoo Studios Instagram

Links

Kontakt info

- Kontakt os

Iron & Ink Tattoo Studios ApS
CVR: 36727527