IRON & INK TATTOO
Los Angeles

Velkomen til Iron & Ink i hjertet af Melrose, Los Angeles.

Vi valgte at placere vores studie midt på den ikoniske gade i nogle lokaler, som vi forelskede os i første gang i 2015. Lokalerne er i dag renoveret og indrettet, så de fuldstændig afspejler identitet, som vi ønsker at udstråle, midt på en af de gader med flest fodgængere overhovedet i LA.

Du træder ind i en ramme af hvide vægge, kraftigt lys og egetræsdetaljer, som danner linjer i form af hylder langs væggene og en Front Desk, du går direkte ind til. Der er højt til loftet og alle spær er malet i en matsort farve, for ikke at skabe en for skinnende kontrast til det kraftige lys eller det polerede gulv. Vi vil gerne give et råt og dynamisk indtryk – og det er vi lykkedes med.

Som hygiejneforskrifterne påbyder har vi placeret seks stationer på hver side af den åbne gang, der fører dig ned igennem det aflange lokale, hvor der på hver side hænger kunst, der i forskellige formater udtrykker, hvad der foregår i omgivelserne.

Inspiration til

Din næste?

Mangler du en smule inspiration til din næste tatovering? Så tag et kig på siden her, hvor vi har samlet et udvalg af vores favorit tatoveringer

Følg med på

Instagram

Få et indblik i dagligdagen hos Iron & Ink. Her finder du alt fra spændende nyheder til gode tilbud. Følg med på Iron & Ink Tattoo Studios Instagram