Historien bag
IRON & INK TATTOO

Hvordan det hele startede

Iron & Ink, er mere end blot et traditionelt tattoo studie.

Vi er en enhed, en familie bestående af dedikerede, passionerede og kreative ildsjæle med en forkærlighed for dynamikken mellem kunst, udvikling, fælleskab, perfektionisme – og kundeservice. Vores fornemste opgave er at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse før, under og efter dit besøg hos os.

Vores historie starter et årti tilbage, på en sidegade i Vejle, hvor Hawaro, vores dengang 21-årige direktør, åbnede det første studie sammen med en enkelt kunstner. Hawaro havde netop droppet sin daværende uddannelse for at jagte visionen om at skabe et brand, et stærkt team, en enhed og en forretning, der på sine værdier, processer og standarder kunne skille sig ud fra mængden af tattoo studier, som man kendte dem.

Uden nogen erhvervsuddannelse eller erfaring – og uden mulighed for at vide hvordan tingene skulle gøres – begyndte en rejse, som helt basalt tog udgangspunkt i, hvordan tingene ikke skulle være. Nemlig som hos alle de andre. En rejse, der har kostet mange knubs, masser af nederlag, og et utal af skuffelser. Målet har hele tiden været at finde og skabe det, der virkede for Iron & Ink.

Når vi i dag sidder tænker tilbage på de sidste ti år, så har de mange forhindringer, som vi har skullet håndtere, været med til at skrive opskriften til vores succes. Iron & Ink består i dag af fire lokationer i Danmark. Fire unikke studier, der huser mere end 40 medlemmer af familien, som alle stræber efter yde til perfektion i forhold til deres respektive roller.

Rejsen fra et til fire studier – fra en medarbejder til over 40 – kan beskrives som stadier, hvor vi trinvis har tilføjet flere elementer til vores opskrift. Et set-up, hvor en ledelse er fuldt dedikeret til at lede og styre imod det, der altid skaber mest værdi for vores kunstnere og kunder. Et management, der er engageret i deres ansvar og i holdets udvikling. Et hold af kunstnere, der altid har fokus på deres kunst, deres tekniske udvikling og vores fælles optimering.

Det har været en Tour de Force hvor vi, som nogle af de første i industrien, byggede et brand, en virksomhed og et team, baseret på de rette forskrifter for at skabe noget unikt. Noget, der var langt fra det traditionelle i en branche, hvor ”traditionel” har været et af nøgleordene for overlevelse.

Masser af aktivitet i København

Vi havde store ambitioner, da vi besluttede at bevæge os fra Vejle til København og i 2013 åbnede vi vores første lokation i hovedstaden med 3 kunstnere. Med store ambitioner, en stor indsats og et dedikeret team skete der hurtigt en masse, som ændrede hele vores kurs og fart.

I 2014 flyttede vi første gang, i 2017 anden gang – og i 2018 åbnede vi så på grund af øget aktivitet vores anden afdeling i København. Midt i 2019 besluttede vi os for at slå butikkerne sammen for at opretholde vores fællesskab, som altid har resulteret i en fantastisk kreativ dynamik kunstnerne imellem, og for at fuldende oplevelsen af at være den store tattoo-familie, som vi var blevet over de seneste syv år i København.

I ultimo 2023 flyttede i nye hyggelige omgivelser, på Amaliegade 36! Rammerne er blevet lidt mindre, deraf også mere hyggeligt!
– Vi glæder os derfor meget, til at byde dig velkommen, i vores fantastiske hjem –  midt i hjertet af København K!

Efter utallige opfordringer i Aarhus

I februar 2019 slog vi endelig dørene op for vores studie i hjertet af Aarhus. Efter et par år med masser af overvejelser og et utal af forespørgsler kunne vi sætte kryds ved denne drøm på vores Bucket List. Med fem kunstnere og ca. 600 strategisk indrettede kvadratmeter kunne vi både leve op til vores standard og vores udtryk og være forberedte på en eventuel vækst. Kunne vi vinde århusianernes kærlighed og tillid med vores kvalitet og service?

Det kunne vi. I starten af 2024 huser vi 8-10 kunstnere med hver deres ekspertise, der løfter næsten alle opgaver.

Tid til nordens paris

I 2020 blev det endelig tur til at åbne i Aalborg!

Velkommen til den helt centrale del af byen, som altid emmer af liv og glade dage!
lige rundt om hjørnet fra Jomfru Ane gade – nemlig Ved Stranden 11D, 3. th

I vores 300 m2 studie, der ligger tilbagetrukket fra strøget,
har vi bygget det ultimative univers for både vores kunder og kunstnere.
Når du træder ind i det nordiske inspireret store og åbne lokale,
møder vi dig i receptionen og byder dig velkommen.

Inde i selve studiet har vi skabt en hyggelig atmosfære hvor dynamikken mellem rå jern, egetræ pg beton danner rammerne for en gennemsigtighed der afsløre den høje hygiejne. Newyorkervægge, der er blevet et kendetegn for vores unikke indretning står også solidt og afskiller de forskellige områder.
De 9 stationer optages af talentfulde og dedikerede kunstnere,
der hver især er specialiserede i deres helt egne interesser og stilarter.

Besøg os!

Kig forbi et af vores studier og få en oplevelse i særklasse

AARHUS

KØBENHAVN

VEJLE

AALBORG