Historien bag
IRON & INK TATTOO

Hvordan det hele startede

Iron & Ink, er mere end blot et traditionelt tattoo studie.

Vi er en enhed, en familie bestående af dedikerede, passionerede og kreative ildsjæle med en forkærlighed for dynamikken mellem kunst, udvikling, fælleskab, perfektionisme – og kundeservice. Vores fornemste opgave er at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse før, under og efter dit besøg hos os.

Vores historie starter et årti tilbage, på en sidegade i Vejle, hvor Hawaro, vores dengang 21-årige direktør, åbnede det første studie sammen med en enkelt kunstner. Hawaro havde netop droppet sin daværende uddannelse for at jagte visionen om at skabe et brand, et stærkt team, en enhed og en forretning, der på sine værdier, processer og standarder kunne skille sig ud fra mængden af tattoo studier, som man kendte dem.

Uden nogen erhvervsuddannelse eller erfaring – og uden mulighed for at vide hvordan tingene skulle gøres – begyndte en rejse, som helt basalt tog udgangspunkt i, hvordan tingene ikke skulle være. Nemlig som hos alle de andre. En rejse, der har kostet mange knubs, masser af nederlag, og et utal af skuffelser. Målet har hele tiden været at finde og skabe det, der virkede for Iron&Ink.

Når vi i dag sidder tænker tilbage på de sidste ti år, så har de mange forhindringer, som vi har skullet håndtere, været med til at skrive opskriften til vores succes. Iron & Ink består i dag af tre lokationer i Danmark, og en i USA. Fire unikke studier, der huser mere end 75 medlemmer af familien, som alle stræber efter yde til perfektion i forhold til deres respektive roller.

Rejsen fra et til fire studier – fra en medarbejder til over 70 – kan beskrives som stadier, hvor vi trinvis har tilføjet flere elementer til vores opskrift. Et set-up, hvor en ledelse er fuldt dedikeret til at lede og styre imod det, der altid skaber mest værdi for vores kunstnere og kunder. Et management, der er engageret i deres ansvar og i holdets udvikling. Et hold af kunstnere, der altid har fokus på deres kunst, deres tekniske udvikling og vores fælles optimering.

Det har været en Tour de Force hvor vi, som nogle af de første i industrien, byggede et brand, en virksomhed og et team, baseret på de rette forskrifter for at skabe noget unikt. Noget, der var langt fra det traditionelle i en branche, hvor ”traditionel” har været et af nøgleordene for overlevelse.

Masser af aktivitet i København

Vi havde store ambitioner, da vi besluttede at bevæge os fra Vejle til København og i 2013 åbnede vi vores første lokation i hovedstaden med 3 artister. Med store ambitioner, en stor indsats og et dedikeret team skete der hurtigt en masse, som ændrede hele vores kurs og fart.

i 2014 flyttede vi første gang, i 2017 anden gang – og i 2018 åbnede vi så på grund af øget aktivitet vores anden afdeling i København. Midt i 2019 besluttede vi os for at slå butikkerne sammen for at opretholde vores fællesskab, som altid har resulteret i en fantastisk kreativ dynamik kunstnerne imellem, og for at fuldende oplevelsen af at være den store tattoo-familie, som vi var blevet over de seneste syv år i København.

I dag huser vi 28 medarbejdere i København, hvor vi har bygget et studie på næsten 700m2. Rammerne er skabt med ønsket om at kunne give kunderne den bedste oplevelse og kunstnerne de bedste vilkår.

Efter utallige opfordringer i Aarhus

I februar 2019 slog vi endelig dørene op for vores studie i hjertet af Århus. Efter et par år med masser af overvejelser og et utal af forespørgsler kunne vi sætte kryds ved denne drøm på vores Bucket List. Med fem artister og ca. 600 strategisk indrettede kvadratmeter kunne vi både leve op til vores standard og vores udtryk og være forberedte på en eventuel vækst. Kunne vi vinde århusianernes kærlighed og tillid med vores kvalitet og service?

Det kunne vi. I starten af 2020 huser vi 13 artister og forventer endnu en lille tilvækst i løbet af året..

Drømmen om

Los Angeles

Rejsen, drømmen og snakken om et studie i Los Angeles blev plantet i vores hjerter tilbage i 2015, hvor vi besøgte byen første gang i forbindelse med en tattoo convention.

Som årene gik blev vi mere voksne og vores team blev så stærkt, at vi følte os klædt på til fokusere fuldt ud på en international ekspansion. I midten af 2019 begyndte vi så jagten på vores amerikanske drøm, og sidst på efteråret slog vi så dørene op for næsten 300 m2 i hjertet af Melrose, hvor nyrenoverede lokaler skabte rammerne for vores brand. Med det samme skandinaviske udtryk, der altid har kendetegnet os i vores indretning, og med den samme høje service og standard, som vores kunder forventer ved et besøg hos os.

Besøg os!

Kig forbi et af vores studier og få en oplevelse i særklasse

AARHUS

KØBENHAVN

VEJLE

LOS ANGELES

AALBORG