Små tatoveringer

Inspiration (+ 30 Ideer)

I dag er små tatoveringer en trend.

I de sidste par år har vi helt sikkert bemærket en stor stigning inden for trenden om små tatoveringer – især hos kvinder.

Stigningen i popularitet kan skyldes flere årsager såsom berømtheder, der lægger deres små tatoveringer på sociale medier (Selena Gomez, Hailey Bieber, Miley Cyrus for at nævne nogle få), og at de nemt kan blive dækket af tøj eller fordi små tatoveringer er gode at få lavet som den første på grund af deres enkelhed.

For mange mennesker kan små tatoveringer føles som et tilbehør, der supplerer deres stil og deres personlige brand.

Tænker du på at blive en del af denne trend? I dette blogindlæg har vi samlet nogle små tatoveringer, fra enkle designs til de mest unikke små tatoveringer.

Læs videre for at blive inspireret med mere end 30 små tatoveringer udført i vores studier.

Små tatoveringer ideer

Man siger, at gode ting kommer i de mindste pakker. Den enorme værdi af små ting gør sig også gældende om tatoveringer.

Små tatoveringer er praktiske og ideelle til folk, der ønsker at få en tatovering, men gerne vil have, at den er diskret.

Uanset om det er et lille ord gemt på dit håndled, en realistisk lille mariehøne på armen eller en miniature af dine yndlingssneakers, er små tatoveringer en af de hotteste tatoveringstendenser i de sidste år.

Læs videre for at opdage dine næste foretrukne små tatoveringsideer.

Vil du gerne have en lille tatovering? Udfyld vores kontaktformular eller kontakt os på vores sociale medier, så hjælper vi dig gerne med din nye tatovering 🙂

Små engle tatoveringer

Som tommelfingerregel har tatoveringer, der betragtes som små, en tendens til at være enklere. Vi ser dog mere og mere at detaljeringsniveauet bliver højere og højere ved de små tatoveringer.

Hvis du har en minimalistisk og klassisk sans for stil, eller foretrækker tatoveringer med sort blæk, er små og enkle designs et perfekt valg.

Plus, skønheden ved en lille og enkel tatovering er, at du kan placere den næsten overalt!

Små tatoveringer til kvinder

Små tatoveringer til kvinder er en af de største tatoveringstendenser i de sidste 5-10 år.

Fordi små tatoveringer ser feminine og seje ud, har små designs en tendens til at være populære og mere tiltrækkende for kvinder.

Derudover kan bittesmå tatoveringer passe hvor som helst, være gode som første tatoveringer og let tildækkes til, når det er nødvendigt.

For at hjælpe dig med at blive inspireret, tjek følgende små tatoveringer til kvinder 🙂

 

Vil du gerne have en lille tatovering? Udfyld vores kontaktformular eller kontakt os på vores sociale medier, så hjælper vi dig gerne med din nye tatovering 🙂

Små tatoveringer til mænd

Som vi nævnte i begyndelsen, er små tatoveringer blevet meget populære i de seneste år, ikke kun for kvinder, men også for mænd.

Selv for den mand, der generelt ville vælge en stor tatovering eller et sleeve, er små tatoveringer en fantastisk måde at fremvise et enkelt design på – det er ingen skade ved at vælge noget, der er lidt mindre 🙂

Uanset om du starter eller tilføjer til den samling, du allerede har startet, så tjek følgende samling af de sejeste små tatoveringer til mænd, vi har i vores studier:

 

Små tatoveringer med betydning

Tatoveringer behøver ikke at være store for at de kan have en stor betydning. Selv små tatoveringer kan være meget meningsfulde.

Når man vælger en meningsfuld lille tatovering, vælger mange mennesker et stykke af deres yndlingssangtekster, et symbol, der repræsenterer en elsket eller endda en tatovering med deres yndlingsmad.

Det der er vigtigt ved tatoveringer og mening er, at det har en betydning for dig, og det vil inspirere dig hver gang du ser på tatoveringen – uanset størrelsen på den.

 

Små tatoveringer på armen

Et af de mest almindelige steder at få en lille tatovering er armen.

En af grundene til, at armen er så populær for små tatoveringer, kan være, at det er et af de mindst smertefulde områder at få en tatovering.

Armene giver også stor fleksibilitet med hensyn til placering og er et godt område til at få din første tatovering.

Tjek følgende liste og find inspiration til din næste lille tatovering på armen:

 

Opsummering

Små tatoveringer er kommet for at blive.

Det faktum, at de kan skjules, tager mindre tid at få lavet og er meget fashionable, gør dem meget tiltalende både for mennesker med mange tatoveringer og for dem, som skal have lavet deres første tatovering.

Vi håber, at dette blogindlæg hjalp dig med at finde inspiration til din næste lille tatovering 🙂

Kontakt info

- Kontakt os

Iron & Ink Tattoo Studios ApS

CVR-nummer: 36727527

Adresse: Torvegade 17, 2 sal, 7100 Vejle