Søskendetatoveringer:

Få inspiration og markér jeres særlige bånd forevigt

Søskende er ikke kun forbundet med blod, men også med hjertet.

Ligesom båndet til dine forældre er kærligheden mellem søskende ubetinget – selvom I måske nogle gange slås som hunde og katte! Hvis du har en bror eller en søster, forstår du, hvad vi taler om 😉

Hvis du leder efter en tatovering for at ære det unikke bånd, er der mange muligheder.

Du kan vælge at få ordet søster eller bror, vælge sætninger som I begge elsker, eller finde et symbol, f.eks. to tegneseriefigurer, der skal viser båndet mellem søskende.

Søskende tattoo

Søskendeskab kan have mange former. Nogle gange kan en søster eller en bror være en ven, der er så tæt på dig, at du betragter han/hun som din familie.

I sidste ende skal en søskendetatovering symbolisere noget, der er personligt for dig, og som en påmindelse om, det særlige bånd du har med din(e) søskende.

I dette blogindlæg viser vi dig nogle eksempler på søskendetatoveringer, der er meningsfulde, og som du kan bruge til inspiration.

søskende tattoo

Hvis du vil have en søskentatovering, eller hvilken som helst tatovering, skal du kontakte os her, så hjælper vi dig med at finde det perfekte design til dig 🙂

Søskendetatoveringer til tre

Hvem sagde at søskendetatoveringer kun er for to? Hvis der er tre søskende, kan det være lidt mere udfordrende at finde den perfekte tatovering der passer til jer alle tre, men det endelige resultat kan også være mere sejt.

For dem, der ønsker noget småt og enkelt, er datoer eller ord et godt valg.

Noget som tallene første, andet og tredje kan afspejle den rækkefølge, I blev født i. Eller I kan vælge noget symbolsk, som en række med tre træer, trekanter, cirkler mv.

3 Søskende tattoo

Det kan være, at I finder på at få jeres favorit tegneseriefigur fra da I var børn eller et minde i alle har delt.

Tjek dette eksempel og bliv inspireret til din næste søskendetatovering:

Søskende tattoo 3

 

Søstertatoveringer

Hvis du har en søster, vil du fuldt ud forstå, at dette er et ubrydeligt bånd.

Det er som at have en indbygget bedste ven fra det øjeblik du bliver født, og hvis du er tæt på din søster, hvorfor så ikke få en meningsfuld søstertatovering?

Der er så mange designs at vælge imellem, der afspejler, hvem I er som familie og fortæller jeres historie.

Følgende er nogle eksempler på søstertatoveringer, som vi har haft i studiet:

Søskende tattoo

Søstertatoveringer

Søstertatoveringer

Hvis du vil have en søskentatovering, eller hvilken som helst tatovering, skal du kontakte os her, så hjælper vi dig med at finde det perfekte design til dig 🙂

Matchende søskendetatoveringer

En måde at repræsentere det bånd, du har med din(e) søskende, er at gøre det med en matchende søskendetatovering.

Det særlige ved matchende søskendetatoveringer er, at de passer sammen og er unikke for netop jer, på grund af det som de symboliserer.

Søskendetatoveringer kan symbolisere et minde, som I har sammen, en særlig milepæl i jeres liv eller noget som I begge elsker. På den måde, har du altid noget på din krop, som minder dig om din(e) søskende.

Populære placeringer på kroppen ville være på dit håndled, ben eller arm.

I dette tilfælde er tatoveringen en matchende tatovering fra den populære anime Dragon Ball. Tatoveringen repræsenterer de to karakterer, Trunks og Goten, der smelter sammen og bliver én og samme person.

Søskende tattoo

Familietatoveringer

Når vi taler om søskendetatoveringer, vil vi gerne nævne en særlig tatovering for hele familien som generelt.

Det samme som med søskende, ønsker mange mennesker at ære det bånd, de deler med deres egen familie, og at få en tatovering er en smuk måde at gøre det på.

Familien er heller ikke kun forbeholdt dem, som du deler en biologisk forbindelse med. Der er også måder at ære dem, som ikke deler dit DNA.

Der er forskellige designs at vælge imellem, uanset om du foretrækker en simpel tatovering som et hjerte eller anker eller noget detaljeret som et slægtstræ.

Du kan også få dit yndlingsdyr, herunder løven eller bjørnen, som er forbundet med henholdsvis mod og beskyttelse.

På det følgende billede kan vi se en fantastisk familietatovering udført i vores studio i København:

Familie tatovering

Opsummering

Søskendetatoveringer og familietatoveringer er en fantastisk måde at ære det bånd, du deler med dem, du holder mest af.

I dette blogindlæg har vi delt nogle af de bedste søskendetatoveringer, vi har lavet i vores studier, så du kan blive inspireret. Husk, at en ven også kan være som din bror eller en del af din familie.

Vi håber, vi hjalp dig med at blive inspireret!

Kontakt info

- Kontakt os

Iron & Ink Tattoo Studios ApS

CVR-nummer: 36727527

Adresse: Torvegade 17, 2 sal, 7100 Vejle