Tatoveringer til mænd: +100 ideer til din næste tatovering

I de seneste indlæg har vi snakket om tatoveringer til kvinder. I dag er det mændenes tur.

Når du leder efter et fedt design eller meningsfulde tatoveringer til mænd, er mulighederne næsten uendelige og det kan være lidt overvældende, hvis du ikke har nogen idé om, hvor du skal starte.

Selvom de fleste mænd ofte har en idé om designet, er det meget almindeligt at nogle bliver forvirrede, f.eks. når det gælder placering eller selve tatoveringen.

For at hjælpe de af jer, der ønsker at få en tatovering, men som kæmper med at komme med den perfekte, laver vi en liste med de mest populære tatoveringer til mænd.

Derefter viser vi, hvordan du kan bruge sociale medier til at få inspiration og forhåbentlig gøre beslutningsprocessen for at få en tatovering lettere for dig.

Vi håber, at denne samling af tatoveringsideer til mænd hjælper dig med at finde inspiration til dit næste projekt!

Hvad er den bedste tatovering til mænd?

 

Som vi har nævnt i andre indlæg, er det næsten umuligt at definere, hvad der udgør en god tatovering til en mand eller en kvinde.

At få en tatovering er et meget personligt valg, derfor er det meningsløst at snakke om, hvad der er en perfekt tatovering til en mand, da det er så individuelt hvilket design og hvilken stilart, man er til.

Men når det er sagt, så får vi dette spørgsmål fra tid til anden, så vi nævner et par ting som mænd, efter vores erfaring, generelt har en tendens til at foretrække, når det kommer til tatoveringer.

– Størrelse

Generelt har mænd en tendens til at gå efter større tatoveringer end kvinder. Selvfølgelig betyder det ikke, at mænd ikke kan lide små tatoveringer, men generelt har de en tendens til at få et design, der er større i størrelse, som f.eks. at få tatoveret hele ryggen eller hele armen.

– Tatoveringsstil

Som nævnt i andre indlæg er visse stilarter mere eller mindre populære blandt henholdsvis kvinder og mænd, for eksempel er fine line tatoveringer meget populært blandt kvinder.

Blandt mænd er nogle af de mest populære tatoveringsformer traditionelle eller old school, black and grey, blackwork og japansk.

Men skal vi blot antage, at en fine line tatovering er en kvinde tatovering? Slet ikke. Som sagt i begyndelsen af ​​indlægget er en tatovering noget unikt for dig. Derfor skal du beslutte, hvordan netop du gerne vil have den.

– Placering

Traditionelt, eller i det mindste efter vores erfaring, har mænd en tendens til at få tatoveringer på overkroppen og især på armene. Der er dog masser af mænd, der får deres ben tatoveret, hvilket faktisk er blevet mere og mere populært de seneste år.

Generelt er hovedpointen at huske, at det selvfølgelig er en god idé at tjekke andres tatoveringer for at blive inspireret, men i sidste ende er det din krop, og du beslutter, hvilken type tatovering du gerne vil have.

Tatoveringer til mænd: +100 ideer til din næste tatovering

 

Følgende liste er en samling af de mest populære tatoveringer til mænd i vores tatoveringsstudier. Vi håber, at denne liste kan hjælpe dig med at få inspiration til din næste tatovering.

Få et uforpligtende tilbud på din nye tatovering fra en af vores talentfulde tatoveringskunstnere. Klik på knappen Kontakt os, send os din idé, så vender vi snart tilbage til dig.

 

Få et uforpligtende tilbud på din nye tatovering fra en af vores talentfulde tatoveringskunstnere. Klik på knappen Kontakt os, send os din idé, så vender vi snart tilbage til dig.

 

Få et uforpligtende tilbud på din nye tatovering fra en af vores talentfulde tatoveringskunstnere. Klik på knappen Kontakt os, send os din idé, så vender vi snart tilbage til dig.

Få et uforpligtende tilbud på din nye tatovering fra en af vores talentfulde tatoveringskunstnere. Klik på knappen Kontakt os, send os din idé, så vender vi snart tilbage til dig.

 

Hvordan finder jeg på ideer til min tatovering?

 

Som vi har set, er der mange populære tatoveringer til mænd at vælge imellem. Selvom det er godt at have mange muligheder, kan det også gøre det endnu sværere at beslutte sig.

For at gøre det lettere for dig, har vi lavet en guide med en række trin, som vi håber kan hjælpe dig i processen med at få en tatovering.

1. Find inspiration på sociale medier

Dette lyder måske indlysende, men det hjælper virkelig, hvis du visualiserer forskellige designs og stilarter for at få et overblik over de muligheder, der er – især hvis du ikke har meget erfaring med tatoveringer. De bedste platforme til at finde ideer til tatoveringer til mænd er sandsynligvis Pinterest og Instagram, da de udelukkende er baseret på billeder.

2. Vælg en stil

Lad os sige, at du ender med at synes godt om 10 forskellige tatoveringer, og 8 af dem er old school tatoveringer. Hvis det er tilfældet, vil vi anbefale dig at holde dig til old school tatoveringer, da det er det, du tilsyneladende er mest tiltrukket af.

3. Find et motiv og placeringen

Når du har valgt den stil du bedst kan lidt, f.eks. old school, gå da tilbage til trin 1, og fokusér nu på det specifikke design og placeringen.

4. Kontakt din tatovør/tatoveringsstudie

Ideelt set har du på dette tidspunkt 1-3 designs, du kan lide. Nu vil vi anbefale dig at kontakte tatovøren eller tatoveringsstudiet, og herfra kan de hjælpe dig med at tage den endelige beslutning, så du kan få det unikke kunstværk på din hud.

Har du brug for hjælp til din næste tatovering? Du er velkommen til at kontakte os, så vender vi snart tilbage til dig 🙂

Tatoveringer til mænd: Kvinder opfatter tatoverede mænd som sundere, mere maskuline og mere dominerende

Ifølge en undersøgelse fra Jagiellonian University Medical College i 2017 opfatter kvinder tatoverede mænd som sundere og mere maskuline, og mænd opfatter andre mænd med tatoveringer som mere attraktive.

Dette er nogle af konklusionerne fra resultaterne af en stor befolkningsbaseret undersøgelse i Polen, hvor fotos af ægte, ikke-tatoverede mænd blev digitaliseret for at tilføje en tatovering og præsenteret for 2584 mænd og kvinder. Billeder med og uden tatovering blev klassificeret i flere kategorier.

Det som denne undersøgelse viser, er ikke kun, at tatoveringer endelig accepteres i samfundet, men også at tatoveringer til mænd bliver set som noget positivt.

Opsummering

 

Vi håber, at denne guide gjorde processen med at få en tatovering lidt lettere for dig. Hvis du har brug for mere inspiration, kan du også følge vores Pinterest, hvor du kan finde mere end 300 designs, og den opdateres ugentligt.

 Uanset om du er mand eller kvinde, er det en unik og fed oplevelse at få en tatovering. Af den grund opfordrer vi dig til at se efter designet til din næste tatovering uden at tænke meget over, om det er en typisk mandetatovering eller kvindetatovering.

Held og lykke!

Kontakt info

- Kontakt os

Iron & Ink Tattoo Studios ApS

CVR-nummer: 36727527

Adresse: Torvegade 17, 2 sal, 7100 Vejle