Hvor meget koster en tatovering?

At få en tatovering er spændende, men der er så mange faktorer, der er i spil når det handler om, hvilken slags tatovering du vil have, som f.eks. design, farver og kunstner, at vi nogle gange kan overse, hvad de egentlig koster.

Når du planlægger din tatovering, er det derfor en god ide at angive et budget.

At holde sig inden for dette budget hjælper dig med at bestemme det design, stil og kunstner, du skal gå efter.

Priserne på tatoveringer afhænger af mange forskellige faktorer som design, farver, størrelse og kunstnerens popularitet. Derfor er det en god ide, at finde ud af omkostningerne, inden du lægger dig under nålen. Hvis du spekulerer på, hvor meget tatoveringer koster, skal du følge denne vejledning:

 

Hvis du vil vide prisen på din næste tatovering, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne:

Faktorer, der påvirker tatoveringspriser

Du er let at blive chokeret, når du hører prisen på nogle af de tatoveringer, du ser, men der er rigtig mange faktorer, der går ind i prisfastsættelsen. De faktorer, der påvirker tatoveringspriserne har vi listet op herunder:

Design

Jo mere detaljeret og vanskeligt designet er, desto dyrere bliver det.

Design er en af ​​de vigtigste faktorer, der påvirker prisfastsættelsen, fordi det direkte involverer tid, antal sessioner og kunstnerens ekspertise. Jo mere ordinær designet er, desto mindre koster det.

Et særlig udarbejdet design vil næsten altid koste mere, fordi kunstneren vil skulle bruge længere tid til at skabe designet.

girl portrait tattoo

Farver

I mange tilfælde vil en tatovering i farver tage længere tid end en tatovering uden. Derfor kan de ofte være prissat højere.

Mange mennesker tror, ​​det er et spørgsmål om omkostningerne ved materialer og blæk, men faktisk er det tid og kræfter, det tager for kunstneren at bruge farver, der øger prisen. Det er altså mere omstændigt.

color realism octopus

Størrelse

Større betyder ikke altid dyrere.

Mindre tatoveringer kan involvere mange indviklede detaljer, nogle gange gøre dem dyrere end en stor tatovering med et simpelt motiv.

Det er altså kompleksiteten der er den afgørende faktor.

Full back tattoo black and grey

Kunstnerens popularitet

Jo mere populær kunstneren er, jo mere koster det. Udbud og efterspørgsel hænger altid sammen. Det gør sig naturligvis også gældende med tatoveringer. Du betaler for deres ekspertise, erfaring og kreativitet. 

tattoo artist

 

Omkostninger ved Touch Ups

Et touch up af din tatovering kan være nødvendig, hvis din tatovering ikke heler godt, og du er nødt til at få visse områder lavet om. Det er også nødvendigt i det lange løb, efter at farver er forsvundet eller falmede, hvilket efterlader din tatovering kedelig.

Kunstneren tatoverer ovenpå deres design med et nyt lag blæk for at give tatoveringen nyt liv.

Vær dog opmærksom på at en helt ny tatovering altid vil se en anelse skarpere ud de første uger og det er forventeligt at at den heler op i andre toner/nuancer. Dette er helt naturligt og vil blive taget højde for når tatoveringen bliver udført.

Hos Iron & Ink har vi retouch med i prisen inden for de efterfølgende 6 måneder.

Pris for et cover up af tatovering

Cover ups af tatovering er lidt vanskeligere end at få en almindelig tatovering.

Selvom det er den samme mængde blæk, involverer det meget mere kreativitet og planlægning.

For at dække over den eksisterende tatovering er kunstneren nødt til at skabe et originalt design, der fungerer med form og farve og samtidig ser helt anderledes ud. Som et resultat er cover ups lidt dyrere end standardpris.

Kontakt info

- Kontakt os

Iron & Ink Tattoo Studios ApS

CVR-nummer: 36727527

Adresse: Torvegade 17, 2 sal, 7100 Vejle