IRON & INK TATTOO
Vejle

Velkommen til Iron & Ink i hjertet af Vejle by.

I vores 500 m2 studie, der ligger tilbagetrukket fra strøget, har vi bygget det ultimative univers for både vores kunder og artister.

Den store reception byder dig velkommen og vi står altid klar med en kop kaffe, gode råd, vejleding og svar på alle de spørgsmål du måtte have. Det store højbord er altid pyntet op med frisk frugt – og byder ind til en konsultation eller dialog omkring dit næste projekt.

Når du træder ind i selve studiet omringes du af rå mursten og af de newyorkervægge, der er blevet et kendetegn for vores unikke indretning. Her er højt til loftet og en fremragende akustik, og det mærkes næsten ikke, når 14 stationer er taget i brug på en travl dag i studiet. De 14 stationer optages af talentfulde og dedikerede kunstnere, der hver især er specialiserede inden for 2-3 genrer.

Åbningstider

Mandag – 09-16

Tirsdag – 09-16

Onsdag – 09-16

Torsdag – 09-16

Fredag – 09-16

Lørdag – 09-14

Søndag – Lukket

Iron & Ink Tattoo Vejle

 

2. Sal, Torvegade 17E, 7100 Vejle

Inspiration til

Din næste?

Mangler du en smule inspiration til din næste tatovering? Så tag et kig på siden her, hvor vi har samlet et udvalg af vores favorit tatoveringer

Følg med på

Instagram

Få et indblik i dagligdagen hos Iron & Ink. Her finder du alt fra spændende nyheder til gode tilbud. Følg med på Iron & Ink Tattoo Studios Instagram

Kontakt info

- Kontakt os

Iron & Ink Tattoo Studios ApS

CVR-nummer: 36727527

Adresse: Vedelsgade 18C, 7100 Vejle